Za ljubitelje piva dobar razlog da posjete “Jesenji sajam 2017”

Na „Jesenjem sajmu” koji počinje u četvrtak 16. novembra uživaće i ljubitelji piva. Svoje učešće najavili su mali proizvođači. U sklopu sajma će biti prisutno čak 9 proizvođača kraft piva iz BiH.

Ovogodišnji Jesenji sajam okupio je oko 180 izlagača na 120 štandova. Sajam, pored klasične postavke izložbenog i prodajnog karaktera, sadrži i stručna predavanja, prezentacije i degustacije, ribolovački kotlić, te razne druge oblike promocije.

Jesenji sajam 2017 biće otvoren za posjetioce od 10 do 19 časova, dok je svečano otvaranje predviđeno za četvrtak, 16. novembar u 11 časova, kada će nastupiti KUD „Remezijana“ iz Bele Palanke.

Cijena ulaznice iznosiće  2 KM, dok je za subotu, 18. novembar, u sklopu porodičnog sajamskog dana, omogućeno da na jednu ulaznicu sajam posjeti četveročlana porodica.

U subotu, od 15 do 17 časova održaće se izložba pasa i maca sa Udruženjem građana „Kerber“.

Kao i prošle godine, dio GRATIS ulaznica biće obezbijeđen u saradnji sa „Patrol Taxi Banja Luka“, uz čiju vožnju možete dobiti besplatnu ulaznicu za sajam, kao i u saradnji sa „Cineplexx Palas“, uz čiju projekciju možete takođe dobiti besplatnu ulaznicu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: