Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju!

U cilju unaprijeđenja usluga NESTRO PETROL je kreirao mobilnu aplikaciju Nestro kako bi nadogradio i poboljšao komunikaciju sa svojim klijentima. Aplikacija kao komunikacioni kanal uz oficijalni sajt i društvene mreže, sigurno je neophodna u trenutku kada su pametni telefoni postali neizostavnim djelom naših života.

Fokus Nestro aplikacije je klijent, te je cilj bio olakšati i ubrzati pristup korisnim informacijama, koje mogu relaksirati donošenje odluka i pri tom uštedjeti vrijeme korisnicima.

Nestro aplikaciju možete preuzeti besplatno, na vaše IOS i Android mobilne telefone. Nestro mobilna aplikacija sadrži sve potrebne informacije za što udobniju vožnju bilo da se radi o kraćoj vožnji ili o dužem putu. Aplikacija prikazuje lokacije Nestro benzinskih stanica na mapi, omogućava navigaciju ka najbližem maloprodajnom objektu u odnosu na trenutnu lokaciju, prikazuje stanje na putevima, graničnim prelazima kao i vremenske uslove.

Takođe, aplikacija nudi mogućnost da istražite sve usluge koje nude Nestro benzinske stanice, marketinške promotivne aktivnosti i akcije kreirane na osnovu potrebe kupaca.

Još jedna pogodnost koju nudi aplikacija jeste virtuelna kartica lojalnosti, koja u potpunosti mjenja fizičku karticu. Dovoljno je da instalirate aplikaciju, registrujete svoju postojeću karticu ili kreirate novu i spremni ste za sakupljanje bonusa!
Za informacije na dlanu instalirajte Nestro mobilnu aplikaciju!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI