“Vrapčići i prijatelji” na Kastelu 04. jula

Tradicionalni zavrršni  koncert „Vapčići i prijatelji“ odžaće se na Kastelu 04. Jula sa početkom u 19:30 časova. Na koncertu će učestvovati i vokalni atelje MaMa Vox, a predstaviće se i novi članovi hora kojima će to biti prvi nastup.

Koncert će biti uvod u proslavu velikog jubileja 25.godina Vrapčića, koji će se održati u septembru a tad će biti objavljen i novi album “Tenis Kraljica”

Dječiji hor „Vrapčići“ osnovan je 1993. godine u Banjaluci. Čine ga djeca uzrasta od 3-12 godina. Do sada su objavili 14 izdanja, sa preko 100 pjesama i realizovali veliki broj spotova,kao i veliki broj  koncerata u zemlji i inostranstvu.

Dječiji hor „Vrapčići“ od osnivanja omogućava djeci da se razvijaju kroz pjesmu, igru i scenski nastup čime postaju komunikativniji, kreativniji, samouvjereniji To postižu putovanjima, probama, nastupima i originalnim pjesmama uz koje djeca odrastaju. Posebno su  ponosni na afirmaciju stvaralaštva za djecu, objavljujući albume uz koje generacije odrastaju.

Učestvovali su  na mnogim festivalima dječije muzike gdje su osvajali vrijedne nagrade, kao i na  velikom broju humanitarnih koncerata.

 

Svi članovi hora sa velikim nestrpljenjem čekaju koncet i obećavaju dobru zabavu i sjajnu atmosferu  uz stare i nove hitove.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: