Bez pravilne ishrane nema zdravog i lijepog kućnog ljubimca. To je valjda svima već jasno. Sjaj i intenzitet pigmenta dlake, te gustina krzna pasa i mačaka odraz, su zdravstvenog stanja i njege kućnog ljubimca. Prvi pokazatelj bilo kojeg nedostatka u prehrani odražava se na dlaci, koja treba da bude sjajna i mekana.

Pravilnom ishranom, savjestan vlasnik prije svega, vodi računa o zdravlju svog psa ili mačke, što se najbolj vidi po tome kako pas raste, napreduje, koliko je vitalan i na kraju koliko je srećan.

Svjedoci smo, prvo počevši od sebe samih, da je u današnje vrijeme neophodno voditi računa o ishrani , prije svega zbog normalnog funkcionisanja organizma i zdravlja, da bi na kraju bili nagrađeni lijepim izgledom. Za to su nam sve više potrebni različiti dodaci u prehrani, u vidu vitamina, minerala, aminokiselina. Kućni ljubimci, ukoliko o njima želimo da vodimo računa, takođe imaju te iste potrebe.

Vitaminsko mineralni dodaci u ishrani pasa i mačaka, postali su potreba kućnih ljubimaca. Ukoliko još imate ambicije pojavljivanja pred žirijem, odnosno na izložbi na ocijenjivanju, bar jednom zbog eventaulnog „obezbjeđivanja“ rodovnika za potomke svog ljubimca, onda probajte uvesti dodatke u vidu vitamina i minerala.

Od ponedeljka, 24. aprila u Banjaluku stiže renomirani proizvođač dodataka za ishranu kućnih ljubimaca, DrSekiz. A&M Pet Food ovlašteni je distributer za BiH, ovih nadasve zdravih i korisnih proizvoda. Sve dodatne informacije možete da dobijete direktno na broj telefona 065-788-273 ili mejlom [email protected]
Dr Sekiz

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: