Više od Kluba – VK “Borac”

Iako nam je na sportskom planu pobjeda u drama završnici u zadnjoj utakmici u 2022. godini protiv ekipe iz Obrenovca izmakla, pobjedili smo na puno bitnijem – humanom.

Darko Vujinović, samohrani otac, borac, BORČEVAC, je bolovao od dijabetesa, te je nedavno operisao tromb na srcu. Darko je preminuo u 45. godini.
Darkova kćerka Sara, boluje od cerebralne paralize i epilepsije, a upravo Darko vjerni borčev navijač je za svoju kćer sa borčevim sekcijama organizovao u više navrata humanitarne akicje.
Na utakmici protiv TENT-a iz Obrenovca smo mi pokrenuli akciju za pomoć Sari tj. darkovoj porodici koja se sada brine o Sari. Mi možemo biti ponosni na naše članove, navijače, prijatelje kluba itd. , jer smo ispit humanosti već davno položili, ali još jednom pokazali da naš Klub ima veliko srce i dušu.
Za naše skromne uslove u kojima Klub egzistira bez ozbiljne budžetske podrške, isključivo od priloga članova, navijača, prijatelja Kluba i drugih na pomenutoj utakmici je skupljeno preko 1000, 00 KM za pomoć Sari i njenoj porodici, koja im je naravno i uručena.
HVALA SVIMA KOJI SU SE ODAZVALI,
PONOSNI SMO, VI STE BORAC!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: