Ubo muškarca nožem u vrat zbog parkinga

Banjalučanin Dalibor Š. prijavljen je tužilaštvu za pokušaj ubistva muškarca kojeg je nakon svađe u saobraćaju povrijedio nožem po vratu.

Kako smo ranije pisali on je bio na kriminalističkoj obradi zbog sumnje da je 25. novembra nanio tjelesne povrede muškarcu kojem je zbog uboda ukazana ljekarska pomoć.

Međutim, krivično djelo je nakon preduzetih policijskih aktivnosti prekvalifikovano i službenici Policijske uprave Banjaluka podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, izvještaj protiv ovog Banjalučanina zbog pokušaja ubistva.

Kako saznajemo, muškarac se za pomoć ljekarima obratio 25. novembra, a policija je kasnije pronašla osumnjičenog i izvršila kriminalističku obradu 30.11.2022. godine.

Dodaju da je krivično djelo izvršio 25. novembra kada je osumnjičeni nožem nanio tjelesne povrede oštećenom licu u predjelu vrata.

“D.Š. se sumnjiči da je navedeno krivično djelo počinio oko 13,50 časova u Banjaluci u ulici Ilije Grašanina, na taj način što je nakon verbalne rasprave u vezi s parkiranjem vozila, oštećenom upotrebom fizičke snage i noža, nanio tjelesnu povredu opasnu po život u predjelu vrata”, navode iz Policijske uprave Banjaluka.

Svađa oko parkinga kulminirala u pokušaj ubistva

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI