Radnik parkinga vratio novčanik pun novca

Radnik Gradske uprave, Miodrag Vučković je vršeći kontrolu parkinga u Ulici kralja Petra I Karađorđevića, pronašao novčanik sa dokumentima i većom količinom novca, te je odmah po pronalasku istog, informisao svoje nadređene.
-Jedanaest godina sam zaposlen u Gradskoj upravi i ovo je prvi put da sam se našao u ovakvoj situaciji. Odmaht po pronalasku novčanika, isti sam odnio svom šefu, Daliboru Kerezoviću. Novčanik smo otvorili, kako bismo došli do dokumenta i kontaktirali vlasnika, da mu vratimo ono što mu pripada. Vidjeli smo da je gospodin naš korisnik, imao je karticu od parkinga, te smo zbog toga došli do njegovog kontakt telefona. Odmah smo stupili u kontakt sa vlasnikom, koji je novčanik i preuzeo – poručuje Vučković.

Dodaje kako je siguran da bi svako od njegovih kolega isto to uradio, jer kako kaže – ničija muka nikome nije donijela ništa dobro.

Povodom ovog plemenitog čina, oglasio se i gradonačelnik Draško Stanivuković, poručivši da nagrada za ovo dobro djelo svakako neće izostati.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: