U nedjelju podjela autobuskih kartica za penzionere

Penzioneri sa penzijom do 285 KM dobiće svoje besplatne karte za javni prevoz u nedjelju, 4. septembra u 12.00 časova na prigodnom druženju u Parku „Mladen Stojanović“.

Ovom prilikom, pozivamo sugrađane koji su ostvarili pravo na ovu karticu da u nedjelju dođu u Park, preuzmu svoju karticu, ali i da ugodno provedu vrijeme u druženju i pripremljenim sadržajima za tu priliku.

Podsjećamo, aktuelna gradska administracija od početka je opredijeljena da Banju Luku učini ljepšim mjestom za život naših sugrađana, te da kroz različite vidove podrške različitim kategorijama stanovništva stvori optimalnije uslove za život.

Tako je zahvaljujući subvencijama omogućeno da penzioneri imaju najjeftiniji prevoz u regionu, dok je za penzionere za penzijom do 285 KM prevoz potpuno besplatan.

Od sutra besplatan prevoz
Svi penzioneri sa najnižom penzijom već od sutra mogu da se voze besplatno javnim prevozom, a dovoljno je samo da pri ulasku u autobus predoče potvrdu koju su dobili prilikom predaje zahtjeva za izdavanje elektronske karte. Ove elektronske karte, kako je naprijed navedeno, biće im uručene u nedjelju, 4. septembra, u Parku „Mladen Stojanović“.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: