U nedjelju centralna akcija uređenja naselja Borik 1 i Borik 2

Centralna akcija uređenja mjesnih zajednica Borik 1 i Borik 2 biće organizovana u nedjelju, 26. marta, a svi sugrađani su pozvani da se pridruže od 12.00 časova i da zajedno zasadimo cvijeće, sadnice i uljepšamo naša naselja.

Mjesto okupljanja je zelena površina između dječijeg igrališta i Osnovne škole „Branko Ćopić“.

Za sve prisutne biće obezbijeđena sva potrebna oprema, sadnice, cvijeće, ali i brojna iznenađenja, animatori za djecu i lijepi pokloni.

Upravo zbog toga, budete i vi dio ove akcije „Čisto lice grada“ i pridružite nam se da zajedno uredimo sva naša naselja, a samim tim i naš grad.

Inače, velika akcija uređenja grada pod sloganom „Čisto lice grada“ ove sedmice odvija se na području Borika 1 i Borika 2.

Podsjećamo, akcija uređenja i čišćenja grada počela je u utorak, 21. marta i tokom cijelog proljeća obuhvatiće sva naselja u Banjoj Luci. U okviru akcije biće realizovano više različitih aktivnosti, poput pranja ulica, sadnje novih drvoreda, orezivanja drveća, ali i modernizacija saobraćajnica i iscrtavanje linija, uređenje parkova, odvoz krupnog otpada, i dr.

„Čisto lice grada“ ove godine ima podslogan „Priduži se i ti“, što je i glavni cilj akcije – da se uključi što veći broj zajednica etažnih vlasnika, grupa građana koja djeluju u određenim naseljima.

Akcija čišćenja i uređenja grada iduće sedmice odvijaće se na području naselja Obilićevo 1 i 2 i Srpske Toplice.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI