Mladi stonoteniser nižu uspjehe i nadaju se podršci

Stonoteniser banjalučkog Spina Đorđe Ćelić postao je šampion BiH u kadetskoj konkurenciji, a u finalu je sa 3:0 savladao klupskog druga Nikšu Vesovića.
Jedan od najtalentovanijih majstora ping ponga u ovom dijelu Evrope potvrdio je da iz dana u dan napreduje i da ima mnogo toga da kaže na međunarodnom nivou. Prvenstvo koje je održano u Banjaluci bilo je od izuzetne važnosti jer je bilo izborno za A program reprezentacije BiH.

Kako je Ćelić osvojio titulu, a Vesović ušao u finale obojica su izborili nastupe na Evropskom prenstvu u Zagrebu do 13 godina, te EP za kadete i junior koje će biti održano u Poljskoj, ali i Balkansko prvenstvo u Grčkoj.
Nije bilo toliko lako i jednostavno jer su momci imali dosta iskušenja do finala. U nekoliko navrata vraćali su se iz rezultatskog minusa, ali se na kraju sve dobro završilo – rekao je trener Spina Dragan Vučić.
Sve odlaske na takmičenja, kupovinu opreme i ostale troškove u prvom redu snose roditelji, pa klub.

– Očekuje nas zaista mnogo nastupa na kojima su troškovi ogromni. Nadam se da su ovi rezultati, kao i činjenica da smo godinama dominantni u mlađim kategorijama i da već imamo ozbiljne međunarodne uspjehe najbolja pozivnica za kompanije koje mogu da nam olakšaju naš put – rekao je Vučić.

Ćelić i Vesović su se okitili zlatom u parovima, Vesović je u miksu sa Eminom Ćerić bio prvi, a Ćelić sa Anjom Sladoje drugi, dok su Vukašin Kecman i Ognjen Davidović u dublu zauzeli treće mjesto.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI