U Domu omladine „Jesenji bazar“

U Domu omladine sutra, 29. septembra od 17.00 do 20.00 časova svi zainteresovani moći će da posjete „Jesenji bazar“, koji će biti koncipiran kao otvoreni događaj za razmjenu stvari bez novčanog učešća.

Organizatori „Centar za životnu sredinu“ poručuju kako svaka osoba može da donese do deset predmeta za razmjenu.

-Dolazi nam jesen, a sa njom i čuveno jesenje čišćenje, sređivanje ormara, kuće, stana, tavana.. Svako od nas ima neke viškove koje sa sobom vuče kao repove, prebacuje sa jednog mjesta na drugo i očekuje da će nekad zatrebati prava prilika da te stvari nađu novu vlasnicu ili novog vlasnika jeste „Jesenji Bazar“ u Domu Omladine – navedeno je u saopštenju.

Dodaju kako je cilj bazara je razmjena stvari, prilika za udomljanje stvarčica koje vam se svide i koje će vam služiti, kao i prilika da izložite svoje stvari koje su funkcionalne, ali vam više ne trebaju.

Dodaju kako se na bazar mogu donijeti razni predmeti od odjevnih komada, obuće, nakita, knjiga, novina, ploča, posuđa, igrački, stvarčica za kuću i slično.

-Bazar funkcioniše isključivo na principu razmjene, bez učešća novca. Maksimalan broj predmeta koje možete donijeti je deset. Vaše stvari koje se ne udome za vrijeme trajanje bazara dužni ste ponijeti sa sobom – dodaju iz Centra za životnu sredinu.

Organizatori takođe napominju kako je bazar otvoren za sve, te da posjetioci ne moraju donijeti stvari kako bi mogli da pogledaju i izaberu ono što im se sviđa.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI