Tužba gradonačelniku Igoru Radojičiću zbog toplane?

Tužićemo gradonačelnika Igora Radojičića ako Toplana potpiše sporazum o iznajmljivanju sa Eko Toplanom”, poručuju iz SDS-a. Kažu da je nova Toplana prevara vijeka pa traže od gradonačelnika da se sa naredne gradske sjednice povuku tačke o novoj Toplani.

Neka tuže, to nije krivično djelo”, odgovara Igor Radojičić. Kaže da nije prvi put da ljudi ne vjeruju onome što vide.

Kako je moguće da se rentira Toplana AD Banjaluka za koju je gospodin Igor Radojičić davno rekao da je klinički mrtvac? Ovo je prevara, ovo je čista prevara zato što će ova Toplana i dalje da radi i dalje da grije Banjaluku”, rekao je Mladen Kajkut, predsjednik Gradskog odbora SDS Banjaluka.

Kajkut objašnjava da u sporazumu koji narednih dana treba da potpišu uprava stare i nove Toplane, jasno stoji stavka o iznajmljivanju. Kaže i da je nova Toplana daleko slabijeg kvaliteta nego stara pa će građani bez stare svakako neće moći.

Na prijetnje tužbom odgovara prvi čovjek Banjaluke. Kaže da nisu prvi koji prijete, jer su i oni oštećeni u toj priči.

Neka tuže, sasvim je normalno. A je li to krivično djelo? Naravno da nije, neka dokažu u čemu je krivično djelo”, odgovara Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Odgovara Radojičić i na zahtjev da se sa naredne sjednice skinu tačke u vezi sa Toplanom. To mogu samo da traže oni koji nemaju pojma ni o čemu, kaže gradonačelnik Banjaluke. Zato će 31. januara gradski odbornici donijeti sve odluke u vezi sa Eko toplanom koja će Banjalučane da grije od početka februara.

Izvor: Atv

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: