Tuča u kafiću

Banjalučanin M. T. uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedjelje nanio povrede dvojici muškaraca u jednom kafiću u Banjaluci.
Policiji je u nedjelju oko ponoći prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu u Banjaluci došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

– Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje su zatekli dvije povrijeđene osobe, od koji je jedna imala povrede u predjelu glave i obje ruke, a druga u predjelu glave. Oštećeni su tom prilikom izjavili da im je prišao nepoznati muškarac koje ih je fizički napao. Jednog je udario flašom u glavu, kojom prilikom se ona razbila, a komad stakla se odbio i drugog posjekao u predjelu lica – rekli su u PU Banjaluka.
Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a oštećenim je ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.
Osumnjičeni M.T. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je utvrđeno prisustvo od 1,52 promila alkohola u organizmu.

U toku je rad na dokumentovanju predmeta, nakon čega će protiv njega, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI