Trkači se dokazuju na Kozari, “Kozara Ultra Trail 2018”

Manifestaciji „Kozara Ultra Trail 2018“ će se održati u periodu od 20. do 22. aprila 2018. godine  u Nacionalnom parku Kozara, na lokaciji Mrakovica.

Za sve ljubitelje sporta, one koji žele da pomjere vlastite granice i istovremeno uživaju u prelijepoj prirodi Nacionalnog parka „Kozara“, UG ”Kozara Ultra Trail 2018”, organizuje ukupno četiri trke kako za profesionalne sportiste, rekreativce i naposlijetku, najmlađe učesnike.

Manifestacija “Kozara Ultra Trail 2018” je posebna iz razloga što ujedno promoviše aktivan i zdrav način života, kao i  prirodna bogatstva Nacionalnog parka Kozara. “Iskreno se nadamo da će slika prirodnih ljepota i bogate turističke ponude Kozare i Potkozarja stići daleko van granica naše zemlje i da će samo takmičenje pobrati najviše ocjene svi učesnika –  profesionalnih sportista i rekreativca“,izjavila je Milka Stanivuković  PR menadžer Banjalučke pivare, koja ove godine pruža podršku manifestaciji.

“Srećni smo kada vidimo da postoji veliko interesovanje i da imamo veliki broj prijavljenih učesnika za sve četiri trke, koje organizujemo”, izjavila je Nevena Stojaković, organizator “Kozara Ultra Trail 2018”.

Prvo takmičenje “Kozara Ultra Trail 2018” obuhvata četiri trke: Ultra Trail u dužini od 100 kilometara, Marathon u dužni od 40 km, Trail od 20 km i Spartan Race za djecu u dužini od 200 do 500 metara.

Više informacija o samom nadmetanju i načinu prijave, kao i ostale detalje pronađite na sajtu www.kozaraultratrail.com i zvaničnoj Facebook stranici.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI