Tanja Jovićević i Deca iz vode u Banjaluci i Prijedoru

Povodom Dana zaljubljenih, najbolji EKV tribute band Deca iz vode (BG) u pratnji rok dive Tanje Jovićević (Oktobar 1864, EKV), gostuje 13. februara u banjalučkom Pozorištu Jazavac, a dan poslije, 14. februara u Pozorištu Prijedor.

Deca iz vode će u akustičnom setu dočarati pjesme EKV-a, baš kao što su nekad Milan i Magi svirali unplugged, a prije koncerta će biti prikazana digitalna izložba fun art fotografija posvećenih Milanu, Magi i EKV nekoliko autora koji su članovi udruženja Deca iz vode.
U ulozi Milana Mladenovića je vokal i gitara Zoran Mladenović, a klavijature svira Luna Škopelja kćerka poznatih muzičara Madam Piano i Dejana Škopelje (Babe).

Deca iz vode su od strane muzičke javnosti proglašeni za najbolji i najuvjerljiviji EKV tribute bend, a to potvrđuje i saradnja sa nekadašnjim članovima EKV-a – Rakom, Boletom, Firčijem, Žikom Todorovićem i Tanjom Jovićević.
Kao predgrupa će nastupiti grupa Katarza iz Banjaluke, pobjednici Banjalučke gitarijade 2020. koji će, takođe u akustičnom formatu, izvesti nekoliko najpopularnijih pjesama.

– Zbog dobro poznatih okolnosti Deca iz vode nisu nastupali skoro godinu dana i veoma nam je drago što će njihovi prvi nastupi nakon pauze biti u Banjaluci i Prijedoru. Posebno nas raduje dolazak Tanje Jovićević, jedne od najboljih rok pjevačica bivše Jugoslavije koja će otpjevati većinu pjesama. Sigurni smo da će publika uživati, rekao je Goran Vrhovac, direktor agencije Venturo koja je organizator nastupa.

Broj mjesta je ograničen i u skladu sa mjerama koje važe za kulturne ustanove uz obavezno nošenje maske i dezinfekciju ruku na ulazu.
Nastupi počinju u 20 časova.
Ulaznice se mogu kupiti u Pozorištu Jazavac i Pozorištu Prijedor.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: