Svi na vodu! Veliko takmičenje u ribolovu

Memorijalni kup Vladan Kos bice odrzan dana 14.05.2017 god.(nedelja)u mjestu Krupa na Vrbasu,tacnije na uscu Krupe u Vrbas,sa pocetkom programa u 9h.Takmicenje ce se odvijati na rijeci Krupi,na takmicenju ce se primjenjivati FIPsed pravilnik, što znači da će se loviti vještackim mamcima bez kontra kuka,lovi se isključivo sa obale bez ulaska u vodu,svaki takmičar treba da ima MEREDOV za prihvatanje ribe,svaka ulovljena riba se vraća u vodu. Bodovanje će se vršiti na principu jedna riba jedan bod.Broj mjesta je ograničen na 30 takmicara.

“Memorijalni kup u varaličarenju pastrmke koji ce se odrzati u čast našeg tragično stradalog prijatelja Vladana Kosa.Osim samog takmičenja i pomena našeg prijatelja trebalo bi i vjerujem da će ovo biti jedno lijepo druženje gdje će se ostvariti mnogobrojni kontakti i prijateljstva.Kako prošle godine tako i ove, takmičare očekuje bogat nagradni fond, a kako se bude približavao dan takmičenja tako ćemo i postavljati nagrade na uvid takmicarima”, za blmojgrad rekao je organizator, Bojan Šurlan.

Ljubiteljima prirode poručuje, da dođu na takmičenje.” Ko zeli moze da se upozna sa sportskim nacinom ribolova a kome je to “dosadno” moze da posjeti Manastir Krupa na Vrbasu,slapove na Krupi,kameni most…koji se nalaze u neposrednoj blizini usca Krupe u Vrbas i samog centra zbivanja.Kao domacini pobrinucemo se da vam grlo ne bude suvo i zeludac prazan”, rekao je Šurlan za blmojgrad.

Prije početka takmičenja kao i svake godine, poribiće Vrbas sa pastrmkom.

Za sve informacije mozete  kontaktirati na fb profil Bojan Šurlan,ili  mail adresu [email protected] ili na broj telefona 065/973-314.

Uplatu kotizacije za takmičenje u iznosu od 20km se uplaćuju na broj racuna.

NLB banka br.ziroracuna 5620998132783328

Na uplatnici napišite SVRHA DOZNAKE “memorijal Vladan Kos,kotizacija”

PRIMALAC:Sportsko ribolovno društvo Banjaluka.

Uplatnice ponjeti sa sobom na dan takmičenja!

Uplate se mogu vršiti do 10.Maja!

Takmicari koji budu dolazili iz drugih drzava,uplate ce izvršiti na licu mjesta na dan takmičenja,a potvrditi dolazak do 10.maja!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: