Sve spremno za finale Kupa

Sve je spremno za finalni turnir Kupa Republike Srpske za rukometaše koji je na programu 4. i 5. septembra u Gradišci, izjavio je Marinko Umičević, predsjednik Rukomentog saveza Republike Srpske.

Prvog dana u subotu 04. septembra u polufinalu igraju: Leotar – Jedinstvo 2015 (od 17 časova), a od 19 časova sastaju se Borac m:tel – Sloga.
Mi smo sa naše strane obezbjedili novčane nagrade, pobjednik će dobiti 2.000 maraka dok će poraženom finalisti pripasti 1.500 maraka. Osim toga tu su i prelazni pehar, te pehar u trajno vlasništvo, pehari za najbolje pojedince kao i medalje koje su specijalno izlivene za ovu priliku i sa motovima Zmijanjskog veza – rekao je Umičević.

On je još napomenuo kako očekuje podršku od Vlade Republike Srpske za ovu rukometnu svetkovinu.
– Vjerujem da ćemo imati novčanu podršku od Vlade Republike Srpske koja je i ranije podržavala ovu manifestaciju i nadam se da će pomoći Savez, odnosno klubove koji su nam na infuziji – saopštio je Umičević.

Predsjednik Rukometnog saveza je ovu priliku iskoristio da pohvali organizaicju Svesrpskog kupa za rukometašice koji je nedavno održan po prvi put i to u Jagodini.
– Moram reći da jer sve bili na visokom nivou za što je zaslužna i Milena Delić, predsjednica RS Srbije. Prezadovoljan sam i sa rukovodstvom grada Jagodina koja za sport izdvaja devet procenata što je za svaku pohvalu. Jedino mi je žao što rukometašice Borca nisu osvojile prvo mjesto, a bile su tako blizu trofeja, ali me je obradobala vijest da je sve u redu sa Lanom Lončar koja se povrijedila na početku prvog produžetka – izjavio je Marinko Umičević koji očekuje pomoć od RS Srbije.

Sve utakmice finalnog turnira Kupa Republike Srpske mogu se uživo pratiti putem fesjbuk stranice RS Republike Srpske i Simić TV, a finale koje je na programu u nedjelju, 5. septembra direktno će prensoiti i Radio-televizija Republike Srpske.

U nedjelju biće održana prvo sjednica Upravnog odbora (11 časova), a poslije toga i redovna Skupština RS RS (13 časova).

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: