Svaka čast! Majstori “Auto Milovanović” prikupili 22 hiljade KM

Auto Milovanović nastavljajući tradiciju sajamskih humanitarnih akcija, domaćini su zajedno sa gostima, kroz humanitarnu tombolu, prikupili iznos od 10. 000,00 KM. Sredstva su bila planirana za adaptaciju porodične kuće Danijele Švraka, samohrane majke četvoro djece, iz Laminaca kod Gradiške.

Međutim, uslijedio je gest, koji je ganuo sve prisutne, jer su se auto-mehaničari odrekli svojih zagantovanih nagrada u korist majke i djece. Ukupan iznos prikupljenih novčanih sredstava je na kraju iznosio 22.000,00 KM.

Na lično insistiranje ove hrabre žene, čiji je muž prošle godine izgubio bitku sa karcinomom, Danijela je došla na manifestaciju, izašla na binu i zahvalila se prisutnima. Djeci je ispunjena želja da se upoznaju i slikaju sa muzičkom zvijezdom Milicom Pavlović.
Iz firme Auto Milovanović su obećali da će se humanitarna akcija nastaviti, kako bi porodica imala normalne uslove za život.

U Banjaluci je 01. marta 2020. godine održan 7. kućni sajam rezervnih auto-dijelova, servisne i prateće opreme u BiH, pod nazivom Kupujte iz prve ruke, a u organizaciji Auto Milovanović grupacije. Sajam, koji je ujedno i najveća poslovno-zabavna manifestacija za auto-mehaničare i poslovne subjekte iz automobilskog aftermarketa u BiH, okupio je preko 1700 profesionalaca, koji su unaprijedili kvalitet poslovanja, razmjenjujući iskustva sa najpoznatijim svjetskim proizvođačima rezervnih auto-dijelova i servisne opreme, u aftermarketu.
Svoj asortiman predstavilo je 53 izlagača iz 19 zemalja (Njemačke, Italije, Holandije, Francuske, Poljske, USA, Japana, Belgije, Slovačke, Austrije, Španije, Ujedinjenog Kraljevstva, Švedske, Danske, Italije, Brazila, Srbije, Bugarske i Bosne i Hercegovine).
Prisutne su na zajedničkoj večeri zabavljali banjalučki bend Vizantijsko plavo i muzička zvijezda Milica Pavlović.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: