Sukobi braće oko imovine trajali godinama

Sukob i svađe između braće Milorada i Predraga Bukše traju već godinama, a policija je više puta reagovala, otkriva Srpskainfo.
Međutim, zadnji sukob se desio sinoć, nakon čega je Milorad preminuo na putu prema policijskoj stanici.

Prema našim saznanjima, u srijedu je bila zakazana ostavinska rasprava za porodicu Bukša, a između braće trajao je sukob oko toga kome pripada porodična kuća.

Za sada se ne zna da li je preminuo od povreda zadobijenih u napadu ili je nešto drugo uzrok smrti.

Nakon što je Milorad preminuo, uhapšen je Predrag i njegovi sinovi blizanci David (21) i Danilo (21), te Slaviša Adžić (30), koji je radio kao vozač u Predragovoj firmi.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv sukoba između braće je podjela imovine nakon smrti njihovog oca.

Upućeni u ovoj slučaj kažu da sukob traje već godinama, ali da se mnogo više svađaju od avgusta prošle godine, kada im je umro otac.

Komšije koje je ekipa Srpskainfo danas zatekla u Ulici Miloša Crnjanskog bili su šokiran, sa onim što se događalo u nedjelju uveče.
– Čuo sam vrisku, galamu i jauke. Kada sam izašao vidio sam da njih četvorica tuku Milorada koji je ležao na zemlji. Niko od komšija se nije smio umiješati, garantujem da su ga tukli najmanje 40 minuta. Izgledali su kao podivljale hijene – ispričao je za Srpskainfo jedan od očevidaca.

Prema njegovim riječima, svi su zvali policiju koja je došla, ali su ostali u čudu kada su vidjeli da su oni odveli samo Milorada.

– Kada smo vidjeli policiju, mislio sam da će uhapsiti Predraga i njegove sinove. Međutim, ostao sam zatečen kada sam vdio da su lisice na ruke stavili pretučenom Miloradu i stavili ga u policijsko vozilo, a napadači su ostali ispred kuće – pojašnjava naš sagovornik.

Kaže da je isrpred kuće ostalo nekoliko policajaca, a da je kasnije čuo da je Milorad preminuo.

Prema saznanjima Srpskainfo, Predrag je to veče prijavio policiji da njegov brat Milorad pravi probleme, pa su ga zbog toga i priveli.

Komšije kažu da Milorad ranije držao poznati restoran u Banjaluci “Pećina”, a Predrag se bavi prodajom polovne bijele tehnike i ima kafić na stočnoj pojaci u Banjaluci.

Svađa braće zbog zemlje završila tragedijom

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: