“Sunshine” 16. marta u KSB-u

U Banjaluku stiže dobro poznati muzički sastav “Sunshine” i to 16. marta u KSB-u, tako da će svirke odličnih regionalnih bendova i izvođača uz “Nektar bez filtera” obilježiti i mart u Klubu studenata Banjaluka (KSB).
Beogradski hip-hop sastav “Sunshine” koji je osnovan davne 1993. godine na čelu sa frontmenom pjevačem Brankom Bojovićem Banetom, na oduševljenje svih fanova, ponovo je koncertno aktivan širom regije.

– Prošle su tri decenije otkako je ovaj bend postao jedan od najznačajnijih na sceni, “definisao muziku devedesetih” i ostavio veliki trag na muzičkoj sceni svojim brojnim hitovima kao što su “Žaklina”, “Miss J”, “Priđi mi ti”, “Zig Zigi”, interesovanje za ovaj koncert nam ukazuje da postoji veliki broj ljubitelja ovog zvuka i dalje, a uz “Nektar Bez filtera” zabava je zagarantovana – izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer, Banjalučke pivare.

Ulaznice za koncert su dostupne online na gigstix.ba, u fizičkoj prodaji preko prodajne mreže gigstix.ba i u KSB-u, a sve dodatne informacije dostupne su na zvaničnim Internet stranicama Nektar piva i OK Team-a, koji je organizator događaja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI