Šampionima je potrebna pomoć za odlazak na finalni turnir Eurolige

Za organizaciju Euro lige koja se održala proteklog vikenda u Banjoj Luci smo dobili čistu desetku od supervizora Aharona Markovitza, kao i od generalnog sekretara IWBF-a Petra Tuceka, te svih delegata i učesnika.

Sad su nastali slatko slani problemi, postavlja se pitanje kako otići na finale final foura u Španiju, u grad Badahos koji je udaljen 2700 km od Banja Luke, gdje bismo trebali ići avionom.

Ovo je veliki uspjeh koji smo ostvarili i šteta bi bilo takvu priliku ne iskoristiti. Nadamo se da ćemo naići na razumijevanje. Pokušaćemo otvoriti i humanitrani broj preko m:tela, a računamo i na pomoć predsjednika Republike Srpske gospodina Milorada Dodika, te Vlade i gradonačelnika. Organizovaćemo i donatorsko veče.

Mislim da su momci zaslužili otići u Španiju. Ako ne odemo tamo, izbaciće nas iz svih takmičenja i kazniti sa 15 000 eura, a to bi značilo gašenje kluba.

Dodatni motiv igračima i cijeloj manifestaciji je dao Zoran Moka Slavnić, kome se ovom prilikom zahvaljujemo. Ova tri dana se maksimalno potrudio da motiviše igrače, i da ih nešto nauči.

Zahvaljujemo se predsjedniku gospodinu Miloradu Dodiku na pomoći i na iskazanim čestitkama, kao i predsjednici Vlade gospođi Željki Cvijanović, te gradonačelniku gospodinu Igoru Radojičiću.

Takođe, veliko hvala televizijama Simić i Elta koje su utakmice direktno prenosile. Prenos je bio i preko live streama, gdje je bilo preko 100 000 praćenja.

Kolege iz Francuske, Poljske, Turske i Austrije su nam pokazivali natpise o turniru u njihovim medijima, te je i kod njih ova manifestacija bila uspješno ispraćena.

Veliko hvala i našim medijima, novinarima, portalima koji su nam do sada dali najveću medijsku pažnju i prostor.

Dobili smo veliko priznanje od Francuza, Poljaka i Turaka, koji su nas pozvali u svoje zemlje da budemo njihovi gosti, ali nažalost, spremni su da nam vrbuju igrače, i ponude koje su im dali su astronomske za naše prilike.

Saopštenje

KKI VRBAS

KKI „Vrbas“ se plasirao na fajnal-for Evrolige

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI