Psi iz azila čekaju svoje vlasnike

Brojni prekrasni psi, različitih rasa, u azilu na Manjači čekaju svoje vlasnike, a svi koji žele ljubimca mogu ga dobiti već sutra u okviru Dana otvorenih vrata.

Svi ljubitelji životinja pozvani su da sutra, 1. jula od 11.00 časova posjete azil na Manjači, druže se sa životinjama i odaberu svog ljubimca.

Sam postupak udomljavanja je jednostavan i potpuno besplatan.

Važno je napomenuti da su psi u azilu prošli kompletan tretman, koji obuhvata pregled veterinara, sterilizaciju, obradu protiv vanjskih i unitrašnjih parazita, a osim zdravstvene obrade, životinje prođu i test karaktera.

Podsjećamo da je Grad Banja Luka pokrenuo veliku akciju udomljavanja pasa pod nazivom „Udomi ljubav“, a ista će da bude nastavljena i u narednom periodu.

Osim što posvećuje posebnu pažnju obezbjeđivanju boljih uslova u azilu i svakodnevno radi na zbrinjavanju napuštenih životinja, Grad je u aprilu ove godine pokrenuo i akciju udomljavanja pasa pod nazivom „Udomi ljubav“ kako bi zbrinute životinje dobile i svog vlasnika.

Do sada, ova akcija opravdala je sva očekivanja s obzirom na to da je već desetine pasa našlo svoje vlasnike, a interesovanje i dalje traje.

Svi zainteresovani sugrađani koji žele da udome psa upravo iz azila, odnosno svi oni koji žele na lakši način da odaberu svog ljubimca dodatne informacije o udomljavanju pasa mogu dobiti u Odjeljenju za komunalne poslove putem telefona: 051/244-526.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI