Počela gradnja plaže na Vrbasu

Počeli su radovi na izgradnji nove plaže u Srpskim Toplicama.
Ovu investiciju, procijenjene vrijednosti oko pola miliona KM, Grad će realizovati uz podršku kompanije „M:tel“ – koja je prepoznala značaj ovog projekta.

– Nakon više decenija, Banja Luka će dobiti prvu uređenu gradsku plažu. Iako je nejasno kako do sada nijedna administracija nije pokrenula ovakvu inicijativu, mi smo prepoznali potencijal na jednom od najljepših lokacija uz rijeku Vrbas i odlučili da uz podršku prijatelja našeg grada društveno-odgovorne kompanije „M: tel“ preuredimo ovo mjesto i napravimo ambijent u kojem će uživati sve generacije naših sugrađana – poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković.

On je istakao da će nova plaža uljepšati grad i uz brojne sadržaje zasigurno postati pravo mjesto za uživanje za naše sugrađane i turiste.

Naime, uz novi mobilijar i dodatne sadržaje poput betonskih ležaljki, klupa i stolova za piknik, stola za stoni tenis, tuševa, česme, kanti za otpatke, mobilnih toalet kabina, kabina za presvlačenje, pristaništa za dajak čamce u vidu stepenica, pristupa prilagođenog licima sa invaliditetom, postojeći ambijent biće obogaćen i određenim „pametnim rješenjima“.

Izvršni direktor za korporativne poslove kompanije „M:tel“ Nikola Tacić, rekao je da je kompanija „M:tel“ kao društveno-odgovorna kompanija podržala do sada više projekata u Banjoj Luci, ali da je i u ovom projektu prepoznat opšti interes koji će služiti kompletnoj društvenoj zajednici.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI