“Prvačić” iz škole donio metak

Jedan prvačić iz Banjaluke, po povratku iz škole, kućio je donio metak! Njegova šokirana mama na društvenim mrežama je sve objasnila i objavila.
Danas je moje dijete, mali prvačić, iz škole donijelo metak! Metak! Iz škole! Sav srećan pokazuje kako je našao nešto zanimljivo i kako su drugi drugari htjeli da mu otmu, ali je ipak uspio on da zadrži. Metak! Hiljadu misli mi prošlo kroz glavu šta je moglo da se desi da im je ispao na beton dok su se otimali. Možda pretjerujem, ali nije normalno da donese metak iz škole. I ovo nije prvi put da djeca ispred naše škole nađu metak! objavila je ona na Fejsbuku.
Pozvala je policiju koja je došla rekordno brzo. Mladu mamu su pohvalili što ih je pozvala. Objasnili su joj da je to neki plinski metak, koji je već ispucan.
Sad opet, otkud ispucan metak u dvorištu škole? Ili ako nije tu ispucan neko dijete ga je donelo. Ljudi šta će vam municija, šta će vam oružje!? Hoću prvo da vas zamolim da pazite, ako već imate oružje u kući, da je daleko od djece, da oni to ni ne znaju. Ne pokazujte im i ne hvalite se! Drugo, učite djecu da ni slučajno ne uzimaju nešto što nađu, a ne znaju šta je, da može biti jako opasno – napisala je ona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI