Nacrt izmjene RP na ponovnom javnom uvidu

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da će Nacrt izmjene dijela Regulacionog plana za prostor između ulica: Bulevar cara Dušana, Omladinske, Radoja Domanovića, Branka Morače, Patre, Teodora Kolokotronisa i lijeve obale Vrbasa (radni naziv: „Jug 7“) biti izložen na drugi ponovni javni uvid.

Nacrtom Plana obuhvaćen je prostor koji se nalazi između Omladinske i Solunske ulice, te ulica Milana Budimira i Duška Koščice, u ukupnoj površini od 3,02 hektara, i biće izložen na drugi ponovni javni uvid u prostorijama preduzeća Centar za projektovanje i konsalting “CPK“ d.o.o. Banja Luka, Ulica Ada br. 24 (gdje zainteresovanim licima mogu biti pružena pojašnjenja planskih rješenja), predvorju i prostorijama Gradske uprave, kao i prostorijama Mjesne zajednice Bulevar, svaki dan osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 08.00 do 16.00 časova u periodu od 17. do 24.04.2024. godine. Nacrt Plana biće objavljen i na stranici: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja drugog ponovnog javnog uvida, sve do 24.04.2024. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI