Pronađen pištolj, rasvijetljeno ubistvo

Pištolj kojim je ubijen Banjalučanin Miroslav Tatić (52) pripadao je osumnjičenom Aleksandru Bubnjeviću (28) koji ga je ponio sa sobom u namjeri da se kobne večeri obračuna sa sinom ubijenog.
Istražioci su tokom pretresa objekata i drugih prostorija koje je koristio osumnjičeni pronašli pištolj kojim je izvršeno ubistvo.

Izvor iz istrage dodaje kako je značajnu ulogu u istrazi i rasvjetljavanju ubistva na kraju, odigrala maloljetna djevojka koja je sve vrijeme bila u društvu osumnjičenog.

– U početku se držala jedne priče koja je išla u prilog osumnjičenom, ali je na kraju ipak, odlučila da ispriča onako kako je zaista bilo te večeri kada je ni kriv, ni dužan ubijen Miroslav Tatić.

Sve dok maloljetnica nije progovorila nije se znalo ni da li je pištolj pripadao osumnjičenom.

– Bubnjević je tokom saslušanja govorio kako pištolj nije njegov, ali ova priča nije nikako mogla biti istinita, jer pištolj nije pronađen nakon ubistva, pa se sumnjalo da je upravo Bubnjevićev pištolj kojim je izvršeno ubistvo. Kasnije je to sve potvrđeno izjavom maloljetne djevojke koja je bila u društvu osumnjičenog kada se ubistvo dogodilo, a i kasnije kada je uhapšen u automobilu.

Mladić ubio drugovog oca zbog ljubomore?

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: