Mladić ubio drugovog oca zbog ljubomore?

Ubistvu je prethodila svađa i naguravanje između osumnjičenog mladića i žrtve.

Izvor Srpskainfo iz istrage otkrio je da je Bubnjević sa maloljetnom djevojkom (16) oko 23 časa došao pred porodičnu kuću Tatića kako bi se obračunao sa Deanom i to zbog bolesne ljubomore.

– Tražio je Deana, ali ga nije našao. Na vratima se pojavio njegov otac Miroslav i ubrzo je došlo do naguravanja između Bubnjevića i Tatića, a zatim je pištolj opalio i usmrtio Miroslava – objasnio je izvor iz istrage.

Tačne okolnosti ubistva, kao i informacija čiji je pištolj koji još uvijek nije pronađen, biće poznate nakon detaljne istrage kojom rukovodi Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni i sin žrtve ranije su bili u dobrim odnosima, ali je do sukoba došlo zbog maloljetne djevojke unazad nekoliko dana.

– Nakon toga Aleksandar je tražio Deana i eto dogodila se velika tragedija – ispričao je poznanik koji je želio ostati anoniman.

Podsjetimo, Miroslav Tatić ubijen je sinoć oko 23.30, a pola časa kasnije u blizini parka Mladen Stojanović uhapšen je osumnjičeni. U vrijeme hapšenja Bubnjević je bio u automobilu sa maloljetnom djevojkom.

Izvor: Srpskainfo

 

Ubistvo u Lazarevu

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI