Promocija trčanja kao stila života

TRK / Trkački Rekreativni klub Banja Luka, glavni organizator Banjalučkog polumaratona organizuje 8. po redu školu trčanja pod nazivom TRKRUN škola trčanja.

Lucia Kimani bh reprezentativka u maratonu i trostruka olimpijka glavni je trener u školi trčanja. Lucia povodom početka TRKRUN škole trčanja poručuje:  “Trčanje je za svakoga. Svaka zdrava osoba može se spremiti i za relativno kratko vrijeme istrčati polumaratonsku, pa i maratonsku trku. Mi smo tu da vas spremimo i pripremimo za trku, ali i uvedemo u svijet trčanja. Mi želimo da i za vas trčanje postane način života”!

Za sve starije osobe koje žele da počnu trčati na raspolaganju će biti naš iskusni trener/maratonac Milenko Bruić – Deda.

Škola trčanja je prevashodno predviđena za punoljetne osobe.

Između ostalog polaznici će imati priliku da učestvuju na nekoliko kraćih trka i osjete šta znači biti dio jedne trke, bez opterećenja od rezultata –  Važno je učestvovati!

Šta dobijamo od trčanja?

– Opštu fizičku kondiciju

– Trčanje ojačava kosti

– Bolju koncentraciju

– Smanjite rizik od raka i kardiovaskularnih bolesti

– Skinite višak kilograma

– Dajte odličan primjer djeci i ljudima  iz okruženja

– Budite odgovorniji prema sebi… I još mnogo toga

Škola počinje u nedjelju 3. septembra 2017. godine. Većina treninga će se održavati u parku Mladen Stojanović, i to 3 puta sedmično. Detaljne informacije ćete dobiti pošto popunite prijavu na www.trkbanjaluka.com

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: