Prijavita projekta i manifestacija za promociju i unapređenje turizma

Turistička organizacija grada Banje Luke raspisala je Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata i manifestacija, koji doprinose promociji i unapređenju turizma na području Banje Luke.

Na Javni poziv za finansiranje/sufinansiranje projekata i manifestacija koji doprinose promociji i unapređenju turizma podnosilac prijave može prijaviti:
-Projekat – koji se odnosi na obogaćivanje i razvoj turističke ponude grada Banja Luka, kroz napredne i moderne tehnologije, kreiranje i promociju atraktivnih mikrolokacija, te kreiranje i promociju novih proizvoda, ili
-Manifestaciju koja se odnosi na obogaćivanje zimske turističke ponude (jednodnevna ili višednevna) na području grada Banja Luka, a može biti sportska, kulturna, zabavna, umjetnička, tradicionalna ili gastronomska.

Na ovaj poziv mogu se prijaviti: udruženje građana, drugo pravpo lice i preduzetnik koji je registrovan kod nadležnog organa za obavljanje djelatnosti turizma ili sa turizmom neposredno povezanih djelatnosti i koji ima sjedište ili registrovanu organizacionu jedinicu na području grada Banja Luka.

Odabrane aktivnosti koje će biti finansirane/sufinansirane putem Javnog poziva potrebno je realizovati na području grada Banjea Luke na lokacijama koje se utvrde ugovorom a najkasnije do 31.05.2024. godine – projekte i do 29.02 2024. godine – manifestacije.

Visina sredstava koja se mogu dodijeliti putem Javnog poziva po projektu iznose do 10.000 KM, a po manifestaciji do 7.000.00 KM.

Javni poziv ostaje otvoren deset dana, a sve informacije zainteresovani mogu dobiti putem telefona broj: 051/490-300.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI