Pretučen mladić u Boriku, napadači ga udarali i ciglom

Ilustracija

Više osoba je u subotu u Ulici Save Kovačevića, u banjalučkom naselju Borik, oko četiri sata ujutru, napalo N.Š. (20) iz Čajniča i brutalno mu polomilo kosti lica. Kako Nezavisne nezvanično saznaju, napadnuti mladić je, navodno, sa djevojkom išao kući iz izlaska u noćni provod, naišla je grupa, došlo je do kraćeg koškanja i napada.

Jedan od očevidaca događaja kaže da je grupa prilikom tuče koristila i cigle, kojima su udarali N.Š. u glavu. “Bilo je užasno, tukli su ga grupno, kao čopor. Prestali su tek kada su ljudi iz kuća i zgrada u blizini povikali i krenuli da silaze.

U PU Banjaluka su potvrdili da su postupili po prijavi da je nepoznato lice nanijelo povrede muškarcu koji je hospitalizovan.

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske saopštili su da je pacijent dovezen vozilom Službe hitne pomoći u pet sati ujutru, nakon čega je primljen u Kliniku za neurohirurgiju. “Pacijent je zadobio povrede kostiju lica, to jest višestruke povrede glave, trenutno je svjestan i stabilan i nastavlja dalje liječenje u Klinici za neurohirurgiju”, rekli su iz UKC RS. U bolnici će ostati neko vrijeme, nakon čega će, najvjerovatnije, biti prebačen na Maksilofacijalnu hirurgiju.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI