Pretpremijera predstave Genetika Glembajevih poklon NPRS zdravstvenim radnicima

Ansambl Narodnog pozorišta Republike Srpske odigraće u subotu, 3. jula 2021. godine, na Velikoj sceni pretpremijeru predstave Genetika Glembajevih s početkom u 20 časova.
Predstava, poklon Narodnog pozorišta Republike Srpske, igra se pred publikom koju će činiti naši zdravstveni radnici zaposleni u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Domu zdravlja Banja Luka i JZU Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, a u znak zahvalnosti za njihov nesebičan rad i entuzijazam koji su pokazali u prethodnom periodu. Zdravstvenim radnicima na pretpremijeri predstave Genetika Glembajevih pridružiće se i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.
U teškim trenucima, svjedočili smo da su medicinski radnici podnijeli veliki teret borbe sa pandemijom virusa korona i da su svojim zalaganjem, stručnošću i empatijom, svima nama dali primjer istinske solidarnosti i požrtvovanja. Upravo zbog toga, naša namjera je da ovom predstavom uljepšamo jedno veče u njihovim životima i pokažemo koliko cijenimo i podržavamo sve što su činili i čine za nas.
Velika hvala svim zdravstvenim radnicima!

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: