Ponovo poskupjelo polaganje vozačkog ispita

Proteklih dana ponovo je došlo do poskupljenja u auto-školama. Ukoliko sve položite iz prvog puta, to će vas sada koštati oko 1.000 maraka.
Ipak, određene auto škole su odlučile da zadrže stare cijene.

– U pitanju je tržišna ekonomija kao u svim drugim oblastima, auto-škole same i samostalno određuju cijenu svoje usluge tako da nije ništa neobično da imamo različite cijene – rekao je za ATV Milenko Stanetić, instruktor vožnje.

On je istakao da postoji više faktora koji utiču na cijenu obuke.

– Zavisno od organizacije, načina i plana kako će se organizovati ta obuka, onda se tako i diktira cijena, no međutim cijena nije uvijek uslovljena samo tim nego i potražnjom – rekao je Stanetić.
Prema njegovim riječima, ono što nužno treba naglasiti je da cijena nije uvijek jednaka kvalitetu. Stanetić ističe da su najčešće greške u saobraćaju nepravilno parkiranje i ostavljanje vozila na nebezbjednom mjestu.

– Dobar dio leži u nama, starijim vozačima, i po našem ponašanju kako se mi ponašamo u saobraćaju, oni jednostavno videći to, nas imitiraju. Svi imamo obavezu da budimo bolji i kvalitetniji i da svojim primjerom kako to treba da izgleda – rekao je Stanetić.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI