Policija istražuje ko je oštetio automobile novinara

Preduzimamo sve neophodne mjere u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela Oštećenje i oduzimanje tuđe stvar i otkrivanja izvršioca.
Saopšteno je ovo iz PU Banjaluka povodom oštećenja automobila novinara EuroBlica i Srpskainfo Nikole Morače i urednika portala Buka Aleksandra Trifunovića.

– Policijskoj upravi Banjaluka, jutros oko 8.55, A.T. iz Banjaluke prijavio je da su na parking prostoru u ulici Rajka Bosnića u Banjaluci oštećena četiri vozila. Na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su potvrdili navode prijave – rekli su u policiji.
Oni su dodali da je na licu mjesta izvršen uviđaj, kojom prilikom je utvrđeno da je nepoznati izvršilac ili više njih upotrebom oštrog predmeta načinio oštećenja na teretnom vozilu „reno“ i putničkom vozilu „tojota“, vlasništvo pravnog lica iz Banjaluke, putničkom vozilu marke „rendž rover“ vlasništvo A.T. i putničkom vozilu „VW“ vlasništvo N.M. iz Banjaluke.
Sve mjere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – poručili su iz PU Banjaluka.

Oštećen automobil novinaru kojem je policija oduzela telefon

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: