Mercedes ukraden u Zagrebu pronađen u Laktašima

U blizini Laktaša policija je pronašla skupocjeni „mercedens benz AMG GTR“ vrijedan oko 400.000 maraka, a koji je prije mjesec dana ukraden na području Hrvatske.
UMUP Srpske su rekli da su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Banjaluka pronašli vozilo „mercedes-benz“, tip AMG GTR, bijele boje, kabriolet, procijenjene vrijednosti preko 200.000 evra, a koje je u periodu od 11. februara do 21. februara od strane nepoznatih osoba ukradeno na području Zagreba.
Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske je putem međunarodne operativne policijske saradnje zaprimila zahtjev MUP Republike Hrvatske za preduzimanje aktivnosti na pronalsku ovog vozila, a intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP Republike Srpske, Federalne uprave policije, Granične policije BiH, MUP Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL, utvrđeno je kako je od strane nepoznate osobe ili više njih ukradeno vozilo, izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH, te da je od strane najmanje dvije osobe sakriveno na njima poznatoj lokaciji u mjestu Boškovići, opština Laktaši – pojasnili su u MUP Srpske.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banja Luka su sinoć oko 21 časova u mjestu Boškovići, izvršili pretres navedenih lokacija i uhapsli M.Ć. i A.M. Tom prilikom je osim ukradenog „mercedesa“ privremeno oduzeto i vozilo „BMW X5“.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI