Pojačana kontrola hotela i apartmana

Uoči novogodišnjih praznika, gradski inspektori intenzivno kontrolišu uslove smještaja u hotelima, hostelima, motelima kao i u individualnim objektima koji su u ponudi kao opcija „stan na dan“.

Načelnik Odjeljenja za inspekcijske poslove Janko Kecman, ističe da je osnovni cilj ovih kontrola provjera da li su gosti prijavljeni kao i kontrola samih uslova u smještajnim kapacitetima.

Kontrolišemo sanitarne uslove u sobama i apartmanima koji su u ponudi gostima, imajući u vidu povećan broj turista tokom novogodišnjih praznika. Takođe, intenzivirana je i kontrola ispravnosti hrane u restoranima, pogotovo u onima koji drže brzu hranu – navodi Kecman.

On dodaje da na terenu intenzivno rade sanitarna, zdravstvena i inspekcija za hranu, u uskoj saradnji sa Komunalnom policijom. Kecman naglašava da se, zbog praznika, dužna pažnja poklanja i prevenciji upotrebe petardi i drugih pirotehničkih sredstava.

Još jednom apelujemo na sve naše sugrađane da tokom praznike ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva, jer mogu dovesti u opasnost i sebe i druge, ali i napraviti materijalnu štetu – zaključuje Kecman.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI