Počeli treninzi na otvorenom

U banjalučkom parku “Mladen Stojanović” sinoć je počelo 9. izdanje događaja “Fitnesom do zdravlja”.

Tradicionalna manifestacija ove godine pomjerena je na početak jeseni iz dobro poznatih razloga, ali sudeći po prvom treningu, to neće uticati na broj onih koji žele da dovedu svoje tijelo u optimalnu formu pred dugu i uglavnom “lijenu” zimu. Tako se već na otvaranju okupio zavidan broj uglavnom dama, ali je bilo i pripadnika jačeg pola koji su se upoznali sa onim što ih očekuje u naredne dvije sedmice. Kao i prethodnih godina treninzi su besplatni, pa svi zainteresovani mogu da dođu svaku veče od 18 časova i priključe se. Znak za otvaranje, ali i prvi trening odradila je ministar porodice, omladine i sporta u Vladi Republike Srpske Sonja Davidović. Resorni ministarstvo i ove godine je pokrovitelj događaja.

“Ovo je sjajan način da pokažemo da se život polako vraća u normalu poslije svega što se dešavalo prethodnih mjeseci. Iskreno, lijepo se bilo malo preznojiti uz komande vrhunskih trenera poslije svakodnevnih obaveza. I inače vježbam i boravi u prirodi kad god mi to obaveze dozvole”, naglasila je Davidovićeva.

Organizatori iz “L Fit” studija su preduzeli sve potrebne predradnje kako bi se učesnici pridržavali svih epidemioloških uputstava.

Izvor: Nezavisne

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI