OPTIMA GRUPA – podrška akciji AMS RS “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020.”

I ove godine „OPTIMA Grupa“ d.o.o. pruža podršku i učestvuje u akciji AMS RS „Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima 2020.“ tokom koje se vrši preventivna kontrola ispravnosti uređaja na motornim vozilima i njihova spremnost za vožnju u zimskim uslovima.

Akcija se provodi u periodu od 02.11.2020. do 27.11.2020. godine širom Republike Srpske i to u saradnji sa lokalnim auto moto društvima (AMD) i pripadnicima saobraćajne policije MUP-a RS.

Prva tri dana, akcija se provodi u Banjaluci na lokaciji AMD „Krajina“ u ulici Knjaza Miloša br 27, a raspored ostalih gradova i opština možete pogledati OVDJE.

Tokom preventivnih pregleda vozila, ekipa OPTIMA Grupe, biće na raspolaganju vozačima u savjetodavno-edukativnom smislu po pitanju korištenja i pravilnog izbora rashladnih tečnosti u vozilima. Takođe će, po potrebi, izvršiti dopunu tečnosti za pranje vjetrobranskog stakla, „Mosol“ proizvedenog u „Rafineriji ulja Modriča“ a.d. Modriča. Za učesnike akcije, vozače, kompanija je pripremila i strugaljke za led, servisne knjižice kao i informativne letke.

Dugogodišnjom podrškom akciji AMS RS, „OPTIMA Grupa“ još jednom potvrđuje svoju opredjeljenost ka društveno-odgovornom poslovanju.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: