Novčano nagrađeni najbolji nastavnici i saradnici Univerziteta u Banjoj Luci

Donesene odluke o nagradama za nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjoj Luci

Upravni odbor Univerziteta u Banjo Luci, na 52. sjednici održanoj 27. oktobra 2020. godine, donio je odluke o novčanim nagradama nastavnicima i saradnicima Univerziteta za 2019. godinu.
Nagrade su dodijeljene u tri kategorije, u ukupnom iznosu od 68.175,50 KM.
Prema Odluci o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjoj Luci za ostvarene međunarodne rezultate u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu – novčana nagrada nastavnicima i saradnicima koji su autori indeksiranog naučnog rada, nagrađena su 42 nastavnika i saradnika sa ukupnim iznosom od 52.375,50 KM.

Upravni odbor je donio o Odluku o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjoj Luci za ostvarene međunarodne rezultate u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu – novčane nagrade nastavnicima i saradnicima koji su rukovodioci, koordinatori ili učesnici međunarodnog naučno-istraživačkog projekta. U ovoj kategoriji dodijeljeno je 13.000 KM za 21 nastavnika i saradnika Univerziteta u Banjoj Luci.

Prema Odluci o dodjeli novčanih nagrada nastavnicima i saradnicima Univerziteta u Banjoj Luci za ostvarene međunarodne rezultate u naučno-istraživačkom i obrazovnom radu za 2019. godinu – novčane nagrade nastavnicima i saradnicima koji su koordinatori ili kontakt osobe Erazmus+ projekata- Ključna akcija 2 – Izgradnja kapaciteta, nagrađena su četiri nastavnika sa ukupnim iznosom od 2.800 KM.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: