Online obuka za potencijalne preduzetnike

Gradska razvojna agencija ove godine organizovaće osam modula online obuke za potencijalne preduzetnike, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

“Ko ima poslovnu ideju i želi da to iskoristi treba da se prijavi što prije, jer je broj mjesta ograničen”, navedeno je u pozivu iz Gradske razvojne agencije.

Iz Gradske razvojne agencije dodaju da se obuke realizuju prema metodologiji “Pokreni i unaprijedi svoje poslovanje” (SIYB), koja se koristi već 25 godina u više od 100 zemalja, a u saradnji sa 2.500 lokalnih institucija, uz 200 sertifikovanih viših predavača i mrežom sa više od 17.000 predavača.

Prva dva modula Gradske razvojne agencije odnose se na potencijalne preduzetnike iz svih oblasti i biće održani 22. i 23. aprila, te 29. i 30. aprila. Ostali moduli su planirani u oktobru, novembru i decembru, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da prijave za obuku treba popuniti na propisanom obrascu koji se može preuzeti sa sajta Agencije, te poslati ga putem elektronske pošte na adresu: [email protected]

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti u Gradskoj razvojnoj agenciji putem telefona 051/433-460.

Izvor: Srna

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: