Održano Humanitarno veče folklora

Humanitarno veče folklora “U susret proljeću” u organizaciji Udruženja roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra” održano je večeras u punoj sali Narodnog pozorišta Srpske u Banjaluci.
Zamjenik predsjednika Upravnog odbora udruženja “Iskra” Tatjana Stojičić izrazila je zadovoljstvo jer su se građani odazvali u velikom broju ovoj humanitarnoj aktivnosti, te se tražila i ulaznica više.

– Podrška nam mnogo znači, ne samo novčana, nego i psihološka, da istrajemo u našoj borbi. Mnogo nam znači i to što se na naš poziv uvijek rado odazovu kulturna društva, ali i drugi plesni klubovi, jer ova manifestacija je već tradicija koju svake godine organizujemo pred početak proljeća – rekla je Stojičićeva.

Ona je istakla značaj podizanja svijesti o malignim bolestima, kako bi i djeca koja boluju mogla na određeni način biti uključena u normalan život.
Ova i slične aktivnosti Udruženja puno znače, kako za nas roditelje, tako i za djecu, koja sve više otvoreno o svemu pričaju i imaju volje da se liječe – rekla je Stojičićeva.

Izvor: Srna

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI