Održana promocija nove pjesme Nikoline Đekanović “Stani zoro”

 

Promocija pjesme Nikoline Đekanović, ‘Stani zoro’ održana je sinoć u prepunom restoranu Gatsby. Banjalučka publika, prijatelji, saradnici i kolege nisu krili oduševljenje novom pjesmom, Nikolinom koja je zablistala na promociji i koja je priredila još jedan u nizu sjajnih nastupa. Nikolina će tradiciju odličnih nastupa sa raznovrsnim repertoarom nastaviti i nastupom za doček Nove godine, u u restoranu Gatsby.

Muziku, tekst i aranžman pjesme potpisuje Mirko Šenkovski Geronimo u čijem studiju u
Sarajevu je i snimljena, a upitanju je obrada pjesme ‘Stani zoro’ u izvođenju Amre Halebić, koju je takođe potpisao Geronimo. U snimanju pjesme učestovali su sjajni muzičari iz Nikolininog benda – Lazar Ševarika, klavijatura, Danilo Jovanić, gitara i Sergej Kačavenda, bubanj.
Pored njih učestovali su i: Dragan Buca Todorović, Krešimir Kaštelan, Miloš Nikolić,
Laris Pašalić i prateći vokali – Jadranka Krištof, Dragana K. Šenkovski i Mirko Šenkovski.

Spot je radio Vedad Jašarević, a scenario je osmislila upravo Nikolina. Za Nikolinin izgled pobrinuli su se Kosta Miljković, Danijel Marjanović i Ž Extension, frizura, i stajling Boris Kargotić, Demode Couture. Kompletnu organizaciju spota, kao i promocije, radila je Dragana Stojanović.

‘Posebno sam zadovoljna i srećna što sam pjesmu radila sa velikim profesionalcima kakvi su Mirko Šenkovski Geronimo i Vedad Jašarević, a još više što je na neki način pjesma pronašla mene i savršeno pristaje mojom stilu pjevanja. Cijeli proces bio je uzbudljiv, uz punu podršku mog benda, prijatelja, porodice i kolega. Već sam u pripremama nove pjesme, a moj prvenac je na divan način otvorio vrata za nove uspjehe’, istakla je Nikolina.

Nikolina nakon održane promocije u Banjaluci, planira i promociju u Beogradu, za koju još nije određen datum, a javnost će o istoj biti blagovremeno obaviještena. Nove pjesme i projekte Nikolina najavljuje za kraj proljeća, i ističe kako bi se u budućnosti mogla približiti i komercijalnijem zvuku, ali da će prije svega ostati dosljedna sebi i svom stilu, koji je itekako prepoznat pozitivnim komentarima publike, kao i muzičkih profesionalaca.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI