Odron, poledica i magla na putevima

magla

Na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija nesmetano, ali se vozačima skreće pažnja na moguću poledicu, učestale odrone i smanjenu vidljivost zbog magle na dionicama u kotlinama, saopšteno je jutros iz Auto-moto saveza Srpske.
Magla smanjuje vidljivost na putnim pravcima Glamoč-Mlinište, Tuzla-Kalesija-Zvornik, Banovići-Živinice-Dubrave i Tuzla-Kladanj-Vlasenica.

Na magistralnom putu Rača-Bijeljina u rejonu Balatuna, zbog radova, saobraćaj se odvija usporeno, jednom trakom. Na istom putnom pravcu, zbog oštećenja kolovoza i povećane frekvencije teretnih vozila, neophodna je oprezna vožnja. U toku su radovi na putnom pravcu Gradiška-Nova Topola-Klašnice.

Saobraćaj je zbog odrona potpuno obustavljen na regionalnom putu dionica Vodice-Gornji Podgradci.
Izmjene u odvijanju saobraćaja zbog klizišta su na magistralnom putu Gradiška-Kozarska Dubica, na ulazu u Orahovu, kao i regionalnom putu Stari Ugljevik-Glavičice.

Na regionalnom putu Rudanka-Stanari, na prevoju Ljeskove vode, zbog radova, saobraćaj se za putnička vozila odvija usporeno, dok se teretna vozila preusmjeravaju na alternativni pravac preko Jelaha.

Izvor: Srna

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI