Od večeras, lastiš, role i vježbanje u parku Mladen Stojanović

Večeras počinje šesto “Tropik fitnes ljeto” koje će okupiti pripadnice nježnijeg pola svih generacija, u 18 časova u  parku Mladen Stojanović.

Poslije svečanog otvaranja i akreditacije učesnica koje mogu besplatno da se prijave do samog početka ili da to urade ranije na fejsbuk stranici “Fitnesom do zdravlja”, za 19 časova zakazan je prvi trening. Licencirani fitnes treneri predvođeni Lidijom Ljubičić iz Udruženje za sport i rekreaciju “L fit” vodiće treninge u istom terminu sve do 9. jula.

– Pozivamo sve dame, bez obzira na godine i fizičku spremu da nam se pridruže, jer je u grupi mnogo lakše vježbati i steći navike koje pomažu vašem zdravlju i čine da se ljepše osjećate. Zagarantovane su dobra zabava i pozitivna atmosfera, tako da su svi zainteresovani dobro došli. U prethodnih pet godina imali smo više od 3.000 prijavljenih dama, a ove godine očekujemo 1.000 učesnica – rekla je Ljubičićeva.

Ponedjeljkom, srijedom i petkom u saradnji sa Ski klubom Olimpik biće organizovana škola rolanja, dok će djevojčice vikendom u “Manja izazovu” učiti da igraju lastiš, igru koja je posljednjih godina iščezla iz škola.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI