Obuku za mlade preduzetnike i socijalne inovatore

U okviru projekta „Inovacijsko i medijsko partnerstvo za akciju, saradnja i transformaciju na Zapadnom Balkanu (EU-IMPACT-WB)“ koji realizuje Omladinski komunikativni centar iz Banjaluke u partnerstvu sa još četiri zemlje Zapadnog Balkana, a koji finansira Evropska unija, raspisuje se poziv za učesnike na seriju obuku za mlade preduzetnike i socijalne inovatore.
Obuka je namjenjena mladim osobama od 18 do 35 godina sa preduzetničkim ambicijama i sklonostima kvalitetnim poslovnim idejama, socijalnim inovatorima, kao i preduzetnicima početnicima.

Treninzi će biti održani u Banjaluci (petak, 11. oktobra prvi trening). Izabrani kandidati će dobiti informacije o mjestu i vremenu održavanja treninga. Obuka će biti organizovana kroz 10 praktično orijentisanih treninga (5 dana rada). Organizator pokriva troškove hrane i pića, kao i troškove obuke i radnog materijala.
Predavači će biti iskusni praktičari sa dugogodišnjim iskustvom u preduzetništvu i pružanju konsultantskih usluga preduzećima. Polaznicima će biti dodijeljenji sertifikati o pohađanju, a najuspješniji mogu da očekuju i podršku pri realizaciji svojih preduzetničkih ideja.
Polaznici će se odabrati putem javnog poziva, a kriterijumi za izbor uključuju interes za bavljenje preduzetništvom i kvalitet poslovne ideje.
Svi zainteresovani treba da popune prijavni obrazac i da ga pošalju na: [email protected] najkasnije do 08. oktobra 2019. godine, do 12:00 časova.
Komisija za izbor kandidata procjeniće popunjene prijave i obavjestiti izabrane kandidate.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: