Novogodišnji koncerti na trgu kod parka “Mladen Stojanović”

Nakon detaljne analize, donijeli smo odluku da centralno obilježavnje proslave Nove godine bude na novom trgu kod sportske arene uz park “Mladen Stojanović”.
Poručio je ovo gradonačelnik, Draško Stanivuković. Naglasio je da je gradska administracija stava, zajedno sa inženjerima građevinske struke da gradilište kod hotela “Palas” nije bezbjedno za organizovanje događaja koji bi mogao okupiti i do nekoliko desetina hiljada ljudi.
-Poštujući zakupce koji su iznajmili objekte u sklopu “Zimzobala”, umjesto Nove godine, na Trgu će biti organizovana dnevna žurka, dječja Nova godina, te još jedan koncert prije obilježavanja Dana Republike Srpske, što će svakako biti novi sadržaji koji nisu organizovani prethodnih godina. Pored Zimzobala, Banjaluka će dobiti i Zimzopark sa novim atrakcijama u sklopu parka Mladen Stojanović – rekao je on.
Poručio je kako su otvoreni za razgovore sa zakupcima kućica u parku „Petar Kočić“ kao i za pronalaženje načina da ih dodatno podržimo.

Uvjeren sam da će ovaj koncept obilježavanja Nove godine svima donijeti više. Naša obaveza je prije svega da vodimo računa o bezbijednosti naših sugrađana i gostiju, i to ovakvom odlukom i činimo – rekao je on.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI