Nema spavanja za vladavine Igora Radojičića!

Prvi održani koncerti na tvrđavi Kastel najavili su burno i nenaspavano ljeto u Banjaluci pod vodstvom gradonačelnika Igora Radojičića. Nastavlja se praksa koju je uveo Radojičić da sa Kastela do sitnih jutarnjih sati u spavaćim sobama Banjalučana trešti muzika.
Do sitnih jutarnjih sati, bez obzira na godine i muzičke afinitete, sinoć su svi Banjalučani morali da slušaju izbor muzičara po ukusu motorista. Prije neko veče narodnu muziku, za koje veče tehno muziku…

Koliko će Banjalučani spavati u narednom periodu očigledno će da odlučuju organizatori koncerta, to jest tonska oprema koju dovuku na Kastel i dobra volja tonca na bini.

Sutra, to jest danas je subota, za mnoge koji daju platu Igoru Radojičiću i njegovim kolegama u Upravi grada Banjaluka je radni dan.

Autor ovog vapaja se probudio i razbudio. Sutra, to jest danas, ide na posao u 6 ujutru, za tri sata. Od spavanja više nema ništa. Muzika je po njegovom ukusu ali ne i misli i želje koje je zaželio odgovornim za večerašnje ” silovanje sna” njemu i stanovnicima Banjaluke.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: