Nektar uz fudbalere Borca

Banjalučka pivara je potpisala ugovor o nastavku saradnje sa FK Borac Banjaluka..

“Kao strastveni ljubitelj fudbala, srećan sam što smo danas ovdje na Gradskom stadionu u Banjaluci. Banjalučka pivara nastavlja saradnju sa našim dugogodišnjim prijateljima iz FK Borac. Dvije stvari koje se vežu za Banjaluku su “Nektar pivo” i “Borac”, tako da nema lepšeg spoja za promociju grada i sporta širom naše zemlje, a i šire. FK Borac je fudbalski šampion BiH, a Nektar je najprodavanije pivo u zemlji. Želja nam je da narednih godina osvojimo pehare i pivopije i na međunarodnim takmičenjima tj. tržištima,” izjavio je Ilija Šetka, direktor Banjalučke pivare.

U Klubu ističu da je nastavak saradnje sa Banjalučkom pivarom na obostrano zadovoljstvo.

„Sa velikim zadovoljstvom nastavljamo dugogodišnju saradnju sa Banjalučkom pivarom. FK Borac, Banjalučka pivara i Nektar pivo važe za prepoznatljive simbole Banjaluke, ne samo na ovim prostorima nego i šire. Radujemo se što ćemo i narednih godina, koračati rame uz rame, i uvjereni smo da će i naredni period biti protkan novim pobjedama i uspjesima, kako našeg kluba tako i Banjalučke pivare,“ poručio je Bogoljub Zeljković, potpredsjednik FK Borac.

Banjalučka pivara i FK Borac, u narednom periodu, nastaviće da zajedničkim djelovanjem rade na unaprijeđenju rada Kluba i na promociji fudbala u cilju uključivanja mladih da se više bave ovim sportom.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI