Nasilnik u centru grada napad isključivo žene

Banjalučka advokatica Jovana Kisin- Zagajac izjavila je da joj se nekoliko žena javilo da su napadnute od strane čovjeka koji je presreo u Gospodskoj ulici, te fizički i verbalno napao u strogom centru grada.
Ona je na društvenim mrežama podijelila status u kojem navodi da su neke žene prijavile nasilničko ponašanje, a druge polno uznemiravanje.
– Jednu ženu je udario šakom u glavu. To što čovjek prosi, i što je “gradska pijanica” ne umanjuje njegovu opasnost. Jednu ženu je napao pola sata nakon mene. Pozvala je policiju, ali policija nije odreagovala- navodi Kisin- Zagajčeva.

Dodaje da je zbog kritike na rad policije koju je uputila, policija umjesto pružanja zaštite žrtvi, uzimanja izjave oštećenog, izjave svjedoka i uklanjanja opasnosti medijima dala snimak na kojem se apsolutno ne može jasno vidjeti fizički kontakt, zamah šake prema meni, a naravno ni čuti šta je izgovoreno.
Optužiti napadnutu osobu da je izmislila sve i potkrijepiti snimkom iz kojeg se ne vidi sve ono što se desilo nije vrijedno mog komentarisanja. Uostalom, to je već viđena matrica u kojoj su ljudi optuženi da su sami sebi oštetili stvari, da su kradljivci itd. Stoga, ovim putem Vas molim ako imate bilo kakve informacije da je nekog koga poznajete ovaj čovjek napao, ili da ste Vi sami bili meta napada, javite mi se jer pripremam kolektivnu krivičnu prijavu kako bi konačno neko ovaj problem uzeo u razmatranje i ulice učinio bezbjednim- zaključeno je u objavi Kisin- Zagajčeve.

Podsjetimo, ona je prije dva dana prijavila da je bila žrtva napada od strane tada nepoznate osobe u strogom centru Banjaluke.

Policija je saopštila da je prekršajno sankcionisan i to zbog vrijeđanja J.M.

Mediji su u međuvremenu objavili snimak iz Gospodske ulice na kojem se vidjelo da J.M. prilazi na ulici isljučivo ženama, te da je bio u kontaktu sa banjalučkom advokaticom.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI