Napao djevojku jer se požalila na buku

Policija u Banjaluci privela je Nikolu Gatarića osumnjičenog da je fizički napao djevojku i prijetilo joj kod kancelarija PDP-a.

ATV-u je potvrđeno da je djevojka M.Š, koja živi u stanu iznad kancelarija PDP-a, opomenula zbog galame Gatarića i još nekoliko lica koja su bila sa njim, a da je to lice napalo djevojku, prvo fizički, a potom joj zaprijetilo funkcijom koju obavlja u stranci PDP-a.

Gatarić je, prema navodima ATV-a, djevojku dva puta udario pesnicom u lice, a zatim joj zaprijetio riječima – “Vidjećete vi ko sam ja, iselićete se vi iz tog stana jer mi kiriju plaćamo mnogo više nego vi”.

Nakon što je policija identifikovala Gatarića, on je bio u alkoholisanom stanju i priznao je da je uputio prijetnje i pogrdne riječi, ali je negirao fizički napad.

Iz Partije demokratskog progresa (PDP) poručili su da se ograđuju od incidenta koji se sinoć desio ispred prostorija Gradskog odbora PDP-a Banjaluka.

Kako su poručili u saopštenju osuđuju svaku vrstu prijetnji ili nasilja.
“Dalje, navedeno lice nije političar ili funkcioner PDP-a, bez obzira kako se predstavljao, a iako ne možemo uticati na ponašanje svakog člana ili simpatizera, bahatost i sprovođenje sile nikako ne možemo prihvatiti. Izražavamo žaljenje zbog incidenta i situacije u kojoj se našla oštećena, te očekujemo da lice koje je učinilo incident odgovara u skladu sa zakonom”, saopšteno je iz PDP-a.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar: