Napadač na advokaticu kažnjen prekršajnom prijavom

Zbog napada na banjalučku advokaticu Jovanu Kisin Zagajac koji se dogodio juče u strogom centru Banjaluke policija je prekršajno kaznila J.M.
Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je J.M. kažnjen zbog vrijeđanja.

–Nadležnoj policijskoj stanici u 15.20 oštećeno lice prijavilo je da je neposredno prije prijave u ulici Veselina Masleše nepoznato lice napalo. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, kojom prilikom su došli do saznanja da se oštećeno lice u navedenoj ulici mimoišlo sa nepoznatim muškim licem koje se nedolično ponašalo, na način da je upućivalo pogrdne riječi i izraze, te gestikuliralo rukama u pravcu oštećenog što je kod oštećenog lica izazvalo osjećaj uznemirenosti. U blizini lica mjesta navedeno lice je pronađeno i uručen mu je prekršajni nalog- saopštila je policija.
Kisin- Zagajčeva je u izjavi za Srpskainfo izjavila da se napad dogodio u Gospodskoj ulici u Banjaluci, te da je uspjela izbjeći udarac
Prvo mi se unosio u lice, prijetio i psovao, a zatim je zamahnuo u namjeri da me udari. Uspjela sam izbjeći udarac i odmah pozvati policiju – ispričala je Kisin – Zagajčeva za Srpskainfo.

Jovana Kisin – Zagajac poznati je banjalučki advokat i ujedno je aktivistkinja i borac za ljudska prava.

Izvor: Srpskainfo

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije BLmojgrad portala. Ostavite komentar:
PODIJELI